Ontwerpen, tekenen en berekenen

Bouwen vanuit een gedegen plan

Iedere staalconstructie begint bij het maken van een aantrekkelijk ruimtelijk-functioneel ontwerp. Staal is daarbij een bouwmateriaal dat veel vrijheid biedt in architectuur. Steel Framing Holland heeft met een eigen ontwerp- en engineeringafdeling de tools en de creativiteit in handen om woningen, kantoren en bedrijfspanden esthetisch vorm te geven en tegelijkertijd de optimale functionaliteit te bewaken.

Onze tekenaars en calculators beschikken over de modernste reken- en tekensoftware om het ontwerp vlekkeloos te vertalen naar de fabricage van de benodigde staalframe-elementen. Hierbij zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat de uiteindelijke constructie voldoet aan alle geldende normen en eisen.

Ook iedere opdrachtgever met een eigen ontwerp kan bij ons terecht. Onze tekeningen en berekeningen werken we uit in het verlengde van het aangeleverde design. Waar nodig treden we in overleg met de architect om recht te doen aan zijn visie. Steel Framing Holland zorgt hoe dan ook voor de juiste ruggengraat van het pand dat u voor ogen heeft.