Lichtgewicht staalframe

Lichtgewicht staalframe maakt snel en voordelig bouwen mogelijk

Steel Framing Holland heeft zich gespecialiseerd in de realisatie van staalconstructies, opgebouwd uit lichtgewicht, koudgevormde staalprofielen. De voordelen van bouwen met lichtgewicht staal zijn groot. Er is een enorme flexibiliteit mogelijk in vorm en afmeting, een lichtgewicht staalconstructie is verbluffend snel opgebouwd en de kosten zijn laag, afgezet tegen traditioneel bouwen.

Steel Framing Holland heeft een eigen productiefaciliteit die de frames non-stop buigt, stanst en snijdt. Hierdoor kan razendsnel op maat worden gefabriceerd. De staalconstructie kan als bouwpakket op de locatie worden afgeleverd. Doorgaans verzorgen we dan ook ter plaatse de montage. Wilt u het nog sneller? Dan monteren we de staalconstructie in onze werkplaats (prefab) en vervoeren deze geheel of in delen met ons gespecialiseerd wagenpark. Ter plaatse takelen we de constructie omhoog, bevestigen hem aan de fundering en monteren af.

Het eindresultaat wordt pas goed zichtbaar wanneer de wand- en gevelbekleding is gerealiseerd. Steel Framing Holland heeft met het EPS wandsysteem en overige wandbekledingsopties alle mogelijkheden in huis om uw lichtgewicht staalconstructie de juiste allure te verschaffen.