EPS wandsysteem

De ongekende kracht van piepschuim

Wanneer het stalen frame en de eventuele verdiepingsvloeren zijn gemonteerd, worden de wanden aan de constructie bevestigd. Het EPS wandsysteem (piepschuim elementen) is een innovatieve wandbekleding met veel voordelige eigenschappen. Wanden van EPS zijn milieuvriendelijk, geluids- en warmte isolerend, energiebesparend, onschadelijk, brandveilig, sterk, licht verwerkbaar, breed toepasbaar en vooral zeer prijsvriendelijk.

Bevestiging van het EPS- systeem aan het frame is eenvoudig en gaat heel snel, mede door het geringe gewicht. Alle benodigde bekabeling en het leidingwerk kan eenvoudig in de EPS wanden worden weggewerkt. De binnenmuur en buitengevel kan op verschillende manieren worden afgewerkt met bijvoorbeeld pleisterwerk, kunststof, hout of steenstrip. Het uiterlijk en het comfort van staalframe bouwwerk in combinatie met EPS kan met gemak concurreren met conventionele bouw.

Verschil zit in de ultra korte bouwtijd en vooral de prijs. Steel Framing Holland werkt nauw samen met de echte specialist op gebied van EPS bouwwerken op wereldwijde schaal: Veerhuis. Samen maken wij de bouw van prachtige villa’s, kantoren, bedrijven, scholen en ziekenhuizen op basis van lichtgewicht staal en EPS mogelijk. Informeer gerust naar de ongekende mogelijkheden met deze innovatieve bouwmethode.